Imitatieleer jas

Ook een imitatieleer jas kopen?

Bij Leather Shop Doci bent u aan het juiste adres als u in de markt bent voor een imitatieleer jas. Wij verkopen deze jassen voor zowel dames als heren en we kunnen u garanderen dat u bij ons altijd de hoogste kwaliteit terugvindt. Zo'n imitatieleer jasje mag dan niet van echt leer zijn gemaakt, dit betekent absoluut niet dat u een jas krijgt die van inferieure kwaliteit is. Alle imitatieleer jasjes die wij verkopen zijn namelijk tot in de kleinste details perfect afgewerkt door de ontwerpers van het Italiaanse merk Versano. Dit topmerk is toonaangevend op het gebied van leren jassen, zowel van echt leer als imitatieleer!

Imitatieleer jasjes
Misschien bent u iemand die graag een leren jas wil dragen, maar die een bezwaar heeft tegen het materiaal waar de jas van is gemaakt. In dit geval is een imitiatieleer jas van Versano de perfecte oplossing. Deze jassen zien er namelijk uit alsof ze van echt leer zijn gemaakt, hebben hetzelfde hoge kwaliteitsniveau en comfort, maar zijn toch echt van imitatieleer. We dagen u uit om de verschillen tussen een imitatieleer jasje van Versano en een jas van echt leer te benoemen. We denken dat het een zware dobber voor u zal zijn!

De kwaliteit van Versano en Leather Shop Doci
Bij Leather Shop Doci zijn we gek op leren jassen. We dragen ze met veel plezier zelf en wilden ook een winkel inrichten waar alleen maar leren jassen van de hoogste kwaliteit terug te vinden waren. Vandaar dat we exclusief met het Italiaanse Versano in zee zijn gegaan. Bij dit merk weten ze hoe je een leren jas maakt die er stijlvol uitziet, maar die ook heerlijk zit. Dit geldt ook voor onze jassen van imitatieleer. Deze zijn gemaakt van een hoogwaardige soort imitatieleer die er uitziet als echt leer, en die ook zo aanvoelt!